ADN Facom

BOSCH DAS 3000 S20 – Dispozitiv universal, computerizat de calibrare și reglare a radarului și camerelor (poziționare în funcție de axul central al autovehiculului)


DAS 3000 S20 efectuează calibrarea precisă a radarul și camerei video frontale.

Datorită configurării rapide, posibilității inovatoare de folosire a diferitelor funcții, designului robust, dar manevrabil și unei selecții vaste de ținte de calibrare reglabile, DAS 3000 este pregătit pentru aplicații multiple în cadrul service-ului auto. Instrumentele de scanare și diagnoză Bosch, precum și software-ul de diagnoză ESI[tronic] 2.0 Online în combinație cu DAS 3000, asigură calibrarea corespunzătoare a tempomatului activ (ACC), a funcției de avertizare privind coliziunea frontală (FCW) și a sistemului de asistență privind depășirea involuntară a benzii de circulație (LDW/LKA).

Preț – cere ofertă

De două decenii pe piața din România, societate cu capital majoritar românesc, ADN Com Autoserv vă pune la dispoziție scule, echipamente, accesorii și consumabile, adresându-se activităților industriale, dar venind și în sprijinul service-urilor auto, atelierelor, societăților din domeniul agriol, etc.

Suntem importatorii mărcii numărul unu în Europa de scule de mână – Facom (ADN este partener oficial Facom în România). Importăm, de asemenea, pentru activitatea dumneavoastra, scule si echipamente mărcile: USAG, Telwin, Bonezzi, Mondolfo Ferro, Werther, Tecnic&Oil (Italia), Lujan (Spania), Benman (Germania).  Suntem distribuitori autorizați Bosch, Klingspor (Germania), Makita (Japonia), Stanley (UK), Black&Decker, DeWalt (USA), Renania (România), Top Master (Bulgaria), Rywal (Polonia).

Din 2016 vă așteptăm în noul nostru swohroom din strada Mărgeanului, nr. 107A


NOU! Cheamă-ne la sediul tău să îți testăm gratuit cheile dinamometrice.

Așteptăm să ne contactezi prin telefon sau e-mail pentru ca un reprezentant tehnic al ADN Com Autoserv să vină să testeze cheile dinamometrice din dotarea atelierului tău, cu ajutorul testerului digital de cuplu de la FacomTotul este gratuit!
Mobil: (+40) 766 317 041
E-mail: office@adn-facom.ro
adn8