ADN Facom

Vino alături de noi la târgurile toamnei!

SAB 2018

11 – 21 octombrie
Romexpo
Pavilion B2, stand 51
INDAGRA 2018

Platforma 05, stand 11B

De două decenii pe piața din România, societate cu capital majoritar românesc, ADN Com Autoserv vă pune la dispoziție scule, echipamente, accesorii și consumabile, adresându-se activităților industriale, dar venind și în sprijinul service-urilor auto, atelierelor, societăților din domeniul agriol, etc.

Suntem importatorii mărcii numărul unu în Europa de scule de mână – Facom (ADN este partener oficial Facom în România). Importăm, de asemenea, pentru activitatea dumneavoastra, scule si echipamente mărcile: USAG, Telwin, Bonezzi, Mondolfo Ferro, Werther, Tecnic&Oil (Italia), Lujan (Spania), Benman (Germania).  Suntem distribuitori autorizați Bosch, Klingspor (Germania), Makita (Japonia), Stanley (UK), Black&Decker, DeWalt (USA), Renania (România), Top Master (Bulgaria), Rywal (Polonia).

Din 2016 vă așteptăm în noul nostru swohroom din strada Mărgeanului, nr. 107A


NOU! Cheamă-ne la sediul tău să îți testăm gratuit cheile dinamometrice.

Așteptăm să ne contactezi prin telefon sau e-mail pentru ca un reprezentant tehnic al ADN Com Autoserv să vină să testeze cheile dinamometrice din dotarea atelierului tău, cu ajutorul testerului digital de cuplu de la FacomTotul este gratuit!
Mobil: (+40) 766 317 041
E-mail: office@adn-facom.ro
adn8